Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gördüğün kıza aşık olmak

Rüyada gördüğün kıza aşık olmak

Rüyada gördüğün kıza aşık olmak çok büyük sevinçler yaşayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kederlerinin son bulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret eder.

Rüyada gördüğün kıza aşık olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Rüyada gördüğün kıza aşık olmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Rüyada kıza aşık olmak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalettir.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sorunlar altında ezileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kıza aşık olmak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Rüyada bir kıza aşık olmak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kıza aşık olmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments