Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kıza aşık olmak

Rüyada güzel kıza aşık olmak

Rüyada güzel kıza aşık olmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, güç ve para kaybedeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına alamet eder.

Rüyada güzel kıza aşık olmak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili planlar da yapabilirsiniz.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel kıza aşık olmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, büyük bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğum kızı görmek birçok kişiye yardım edeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalettir.

Rüyada görülen kıza aşık olmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı kıza aşık olmak renk ve eğlence geleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun kızı görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments