Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıza aşık olmak

Rüyada kıza aşık olmak

Rüyada kıza aşık olmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, büyük bir projeye girileceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıza aşık olmak gördüyseniz:

  • Geçmişte size hayal kırıklığı yaşatmış şeyleri tekrar yaşamamak için gereken tedbirleri almanız gerekiyor.

Rüyada aşık olduğu kızı görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, aşama göstermeyeceğine, zorlukların bir anda biteceğine işaret eder.

Rüyada aşık olunan kızı görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada gördüğü kıza aşık olmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğum kızı görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına inanılır.

Rüyada güzel kıza aşık olmak günahtan temizlenmeye, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, günah işlemekten korunacağına inanılır.

Rüyada yabancı kıza aşık olmak sorunların tek kalemde silineceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada teyze kızına aşık olmak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, geçimin kolaylaşacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments