Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kıza aşık olmak

Rüyada başka bir kıza aşık olmak

Rüyada başka bir kıza aşık olmak malının üstüne mal ekleyeceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, zararının büyük olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak gördüyseniz:

  • Dekoratif değişiklikler yapabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başka birisine aşık olmak saygınlığının artacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kadına aşık olmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir adama aşık olmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka erkeğe aşık olmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada başka bir erkeğe aşık olmak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada başka birine aşık olduğunu görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başka birine aşık olmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments