Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kıza aşık olmak

Rüyada bir kıza aşık olmak

Rüyada bir kıza aşık olmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çekeceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bir kıza aşık olmak gördüyseniz:

  • Kontrol altına almak yerine diğerlerinin yaptıklarını incelemenizde fayda var.

Rüyada aşık olduğu kızı görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kıza aşık olmak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine inanılır.

Rüyada görülen kıza aşık olmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, zor bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada bir kıza aşık olduğunu görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gördüğün kıza aşık olmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski aşık olduğun kızı görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments