Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada eski aşık olduğu kızı gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Rüyada eski aşık olduğun kızı görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına yorulur.

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı kıza aşık olmak kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kıza aşık olmak dertlerin aşılacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kızla öpüşmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, her zaman kötülük için çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada teyze kızına aşık olmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments