Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gördüğü kıza aşık olmak

Rüyada gördüğü kıza aşık olmak

Rüyada gördüğü kıza aşık olmak dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, doğru adımlar atacağına, çok daha fazla adım atacağına, sorunların kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gördüğü kıza aşık olmak gördüyseniz:

  • Yeni düzenlemeler, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyze kızına aşık olmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğun kıza sarılmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, mutlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıza aşık olmak çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada görülen kıza aşık olmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet eder.

Rüyada gördüğün kıza aşık olmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kızla öpüşmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments