Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kızla öpüşmek

Rüyada aşık olduğun kızla öpüşmek

Rüyada aşık olduğun kızla öpüşmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Sadece gereksiz gösterişler için büyük paralar harcayabilir ya da sadece lüks için bütçenizi sarsabilirsiniz.

Rüyada güzel kıza aşık olmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalet eder.

Rüyada bir kıza aşık olmak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine işarettir.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, adını herkese duyuracağına alamet eder.

Rüyada eski aşık olduğun kızı görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kazancında bereketin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kıza sarılmak düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kızla öpüşmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments