Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kıza sarılmak

Rüyada aşık olduğun kıza sarılmak

Rüyada aşık olduğun kıza sarılmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Rüyada aşık olduğun kıza sarılmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada teyze kızına aşık olmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, çok hayırlı insan olunacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işaret eder.

Rüyada aşık olunan kızı görmek sorunların teker teker çözüleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kızı görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine delalettir.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kıza aşık olmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, onların kıymetini bileceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına inanılır.

Rüyada görülen kıza aşık olmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments