Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini gömülürken görmek

Rüyada birini gömülürken görmek

Rüyada birini gömülürken görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birini gömülürken gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada ölünün gömülürken dirildiğini görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömülü altın bulmak kötü olaylar ile karşılaşacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada birini toprağa gömülü görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gömülü bebek görmek başarının garantileneceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı kazmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine işarettir.

Rüyada gömülü para bulmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına inanılır.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek zarar etmeyeceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada gömülü altın görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments