Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze gömülürken görmek

Rüyada cenaze gömülürken görmek

Rüyada cenaze gömülürken görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada cenaze gömülürken gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya planlarınıza zarar verebilecek kişilerle konuşurken kelimeleri dikkatli kullanmanızda fayda var.

Rüyada cenaze gömülürken görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini toprağa gömülü görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına delalet eder.

Rüyada gömülü mezarı kazmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa gömülü olmak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına delalet eder.

Rüyada gömülü para bulmak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına inanılır.

Rüyada gömülü altın bulmak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada toprağa gömülü insan görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kafasının da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü gömülürken görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments