Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün gömülürken dirildiğini görmek

Rüyada ölünün gömülürken dirildiğini görmek

Rüyada ölünün gömülürken dirildiğini görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, rızkında ve malından olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, tüm dileklerin tutacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada ölünün gömülürken dirildiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Rüyada ölünün gömülürken dirildiğini görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü gömülürken görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, başa iş açacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine tabir olunur.

Rüyada toprağa gömülü insan görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına tabir olunur.

Rüyada gömülü mezarı kazmak iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, rahatın kaçacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömülü para bulmak problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini toprağa gömülü görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada cenaze gömülürken görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, tatsızlık olacağına, tüm sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments