Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömülü yumurta görmek

Rüyada gömülü yumurta görmek

Rüyada gömülü yumurta görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına işaret eder.

Rüyada gömülü yumurta gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde faydalı değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada gömülü yumurta görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada kendini gömülürken görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayat daha olumlu bakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömülü altın görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine yorulur.

Rüyada gömülü bebek görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada toprağa gömülü olmak hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada gömülü insan görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada toprağa gömülü insan görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments