Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömü kazmak

Rüyada gömü kazmak

Rüyada gömü kazmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada gömü kazmak gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada gömü kazmak sermayesinin harcandığına değeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada canlı toprağa gömülmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine inanılır.

Rüyada gömülen birini görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde gömü bulmak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına yorulur.

Rüyada kabre gömülmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada samana gömülmek en tepkedeki kimse olacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün gömüldüğünü görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada karlara gömülmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, ağız tadının bozulmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments