Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlara gömülmek

Rüyada karlara gömülmek

Rüyada karlara gömülmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada karlara gömülmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada karlara gömülmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömü yeri görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yarıya kadar gömülmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada mezara gömüldüğünü görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın gömüldüğünü görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada gömü altın görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına yorulur.

Rüyada inek bokuna gömülmek hayırlı haberler duyacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments