Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömülen birini görmek

Rüyada gömülen birini görmek

Rüyada gömülen birini görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömülen birini gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Rüyada öldüğünü ve gömüldüğünü görmek herhangi zarara uğramayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüp mezara gömülmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada samana gömülmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuma gömülmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, aç kalacağına delalet eder.

Rüyada ölü gömüldüğünü görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, hayatını yoluna koymaya, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada betona gömülmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, maddi kriz yaşanacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada suya gömülmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kafasını toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın gömüldüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments