Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlekte kan görmek

Rüyada gömlekte kan görmek

Rüyada gömlekte kan görmek kazançtan yana kara geçeceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlekte kan gördüyseniz:

  • Doğru adımlar atmak için yanıltıcı etkilerin sona ermesini beklemenizde fayda var.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde kan görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlekte kan görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, maddi olarak büyüyeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada gömleğinde kan görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlekte kan görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kırışık gömlek görmek sorunlarının son bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada turkuaz gömlek görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada çiçekli gömlek görmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada askıda beyaz gömlek görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, işlerinin çoğalacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments