Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askıda beyaz gömlek görmek

Rüyada askıda beyaz gömlek görmek

Rüyada askıda beyaz gömlek görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada askıda beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki olumsuzlukları dikkatle ele alıp gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Rüyada askıda beyaz gömlek görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada askıda gömlek görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada askıda gelinlik görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askıya ceket asmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, imkanlarının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada askılı çanta görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta elbise askısı görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına tabir olunur.

Rüyada askıda elbise görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına inanılır.

Rüyada gelinliği askıda görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, helal kazanç elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments