Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömleğinde kan görmek

Rüyada gömleğinde kan görmek

Rüyada gömleğinde kan görmek yeni işler yapılacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada gömleğinde kan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde kan görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlekte kan görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömleğinde kan görmek kısmetli bir işe atılmaya, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işarettir.

Rüyada gömlekte kan görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömlek satın almak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, sağlığının bozulacağına inanılır.

Rüyada gömlek görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa gömlek giymek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek hidayete ereceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments