Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turkuaz gömlek görmek

Rüyada turkuaz gömlek görmek

Rüyada turkuaz gömlek görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, fakirlerin zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada turkuaz gömlek gördüyseniz:

  • Çevrenizi geliştirmenize yardımı dokunabilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada turkuaz gömlek görmek hastalıktan şifa bulmaya, kişinin fena halde yanılacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada turkuaz mavisi deniz görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada turkuaz kolye görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada turkuaz yüzük görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada turkuaz taşlı yüzük görmek malının artacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada turkuaz renk görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada turkuaz ayakkabı görmek hayırlı kararlar verileceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada turkuaz taşı görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments