Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli gömlek görmek

Rüyada çiçekli gömlek görmek

Rüyada çiçekli gömlek görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kötülüklerden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekli gömlek gördüyseniz:

  • Dikkatli olunmaması durumunda yanlış anlamalara dayalı olarak uzlaşma sağlanabilir.

Rüyada nar çiçeği gömlek görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret eder.

Rüyada çiçekli gömlek görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yetim sevindireceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçekli gömlek giymek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz gömlek giyen erkek görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömlek değiştirmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Rüyada beyaz gömlek kadın görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada askıda gömlek görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments