Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek yakmak

Rüyada gömlek yakmak

Rüyada gömlek yakmak yeni duygular tadacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kişinin içinin daralacağına işarettir.

Rüyada gömlek yakmak gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Rüyada ütüyle gömlek yakmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlek yakmak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine delalettir.

Rüyada gömlek yakmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek ütülerken yakmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının gömlek ütülediğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, isyan edeceğine işarettir.

Rüyada bordo renk gömlek görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömlek hediye etmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi gömlek görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments