Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek hediye etmek

Rüyada gömlek hediye etmek

Rüyada gömlek hediye etmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, başarısının çoğalacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına delalet eder.

Rüyada gömlek hediye etmek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumalısınız.

Rüyada gömlek hediye edildiğini görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gömlek hediye almak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömlek hediye vermek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine gömlek hediye etmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Rüyada yeşil gömlek hediye almak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada hediye gömlek almak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek hediye etmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada gömlek hediye etmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments