Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlek yakmak

Rüyada beyaz gömlek yakmak

Rüyada beyaz gömlek yakmak sürekli yerinde sayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek yakmak gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilir, alışılmadık aktivitelere katılımda bulunmanız durumunda size iyi bir gelecek vaat eden yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada beyaz gömlek yakmak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, şeref ve haysiyetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek ütülerken yakmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ütüyle gömlek yakmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek yakmak sosyal hayatını da askıya alacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gömlek erkek görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz gömlekler görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments