Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek istemek

Rüyada gömlek istemek

Rüyada gömlek istemek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, imkanlarının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek istemek gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Rüyada gömlek istemek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlek istemek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına inanılır.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birine gömlek vermek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına tabir olunur.

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada birine gömlek giydirmek zorluklarını aşacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek yıkamak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, işlerin sarpa saracağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işarettir.

Rüyada beyaz gömlek vermek maddi anlamda zarar edeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments