Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlek istemek

Rüyada beyaz gömlek istemek

Rüyada beyaz gömlek istemek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, gelişim içine girileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek istemek gördüyseniz:

  • Belli konularda seçim yapmak istiyorsanız zamana ihtiyacınız var.

Rüyada beyaz gömlek istemek içinin kıpır kıpır olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada gömlek istemek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlek asmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını beyaz gömlekle görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek kadın görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, kazancın katbekat artacağına, dertlerine derman bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, hidayete ereceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz gömlek görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments