Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlek vermek

Rüyada beyaz gömlek vermek

Rüyada beyaz gömlek vermek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek vermek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmak zor olabilir.

Rüyada ölmüş birini beyaz gömlekle görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek erkek görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ütülü gömlek görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz gömlek yakmak çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, umutlarının söneceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlek diktirmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalettir.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments