Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek giymek

Rüyada gömlek giymek

Rüyada gömlek giymek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömlek giymek gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Rüyada yeşil gömlek giymek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin gömleğini giymek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, insanlara iş öğreteceğine inanılır.

Rüyada ateşten gömlek giymek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına yorulur.

Rüyada çizgili gömlek giymek kazancın daha da arttırılacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, emeklerinin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının gömlek giydiğini görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gömlek giymek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına tabir olunur.

Rüyada renkli gömlek giymek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments