Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gömleğini almak

Rüyada birinin gömleğini almak

Rüyada birinin gömleğini almak yüklü bir miktar borç verileceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, dara düşeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kötü gününden de geri duracağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada birinin gömleğini almak gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Rüyada beyaz ipek gömlek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çizgili gömlek görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek kesmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine gömlek almak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil gömlek görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek atmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek gömlek almak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet eder.

Rüyada erkek gömleği almak çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sıhhat kazanacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments