Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek asmak

Rüyada gömlek asmak

Rüyada gömlek asmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek asmak gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Rüyada gömlek asmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek asmak alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, moralinin her zaman yerinde olacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tele çamaşır asmak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Rüyada iple battaniye asmak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırı asmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe perde asmak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, takdir toplayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dantel asmak başarılarının ve zaferlerinin artacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada yikanmiş çamaşir asmak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments