Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tele çamaşır asmak

Rüyada tele çamaşır asmak

Rüyada tele çamaşır asmak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tele çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya aişk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada tele çamaşır asmak farklı iş ortaklıklarına gireceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, her daim bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada bahçeye çamaşır asmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada çamaşır asmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz çamaşır asmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, kendisi için mal mülk alacağına yorulur.

Rüyada başkasının çamaşırını asmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada dışarı çamaşır asmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dışarıya çamaşır asmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek çamaşırı asmak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments