Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırı asmak

Rüyada iç çamaşırı asmak

Rüyada iç çamaşırı asmak yarar sağlamayacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada iç çamaşırı asmak gördüyseniz:

  • Belli planlarınız, işleriniz veya düzenlemeler bazı değişiklikler ya da son dokunuşlar istiyor olabilir.

Rüyada iç çamaşırı asmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, çok kötü günler yaşayacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iç çamaşır asmak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, bir yandan cenaze olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz iç çamaşırı asmak daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulur.

Rüyada çamaşır asmak ve toplamak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada balkonda çamaşır asmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve çamaşır asmak büyük zararlar getireceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde çamaşır asmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments