Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek aramak

Rüyada gömlek aramak

Rüyada gömlek aramak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek aramak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu veya sevgi paylaşımlarının yüksek olduğu ortamlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada beyaz gömlek aramak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek aramak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, doğru haber almaya, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek kravat görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan gömleği görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada bordo renk gömlek görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada gömlek pantolon görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalettir.

Rüyada birine beyaz gömlek vermek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments