Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine beyaz gömlek vermek

Rüyada birine beyaz gömlek vermek

Rüyada birine beyaz gömlek vermek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada birine beyaz gömlek vermek gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek belli çelişkili veya şüpheli durumları çözme şansınız olabilir ya da zayıfladığını hissettiğiniz bazı iş veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz.

Rüyada beyaz gömlekler görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, işinde aranan biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek üçüncü gözünün açılacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek birçok iş teklifi alınacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek içinin kıpır kıpır olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde kan görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada beyaz gömlekli insanlar görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, ün sahibi birisi olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz erkek gömleği görmek belki ölümler görüleceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine inanılır.

Rüyada beyaz gömlekli olmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments