Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlek aramak

Rüyada beyaz gömlek aramak

Rüyada beyaz gömlek aramak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gömlek aramak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde oldukça başarılısınız.

Rüyada beyaz gömlek aramak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, malında azalmaya delalettir.

Rüyada gömlek aramak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, kazanç ve kar getireceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini beyaz gömlekle görmek çok başarılı adımlar atacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, büyük bir başarının elde edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde kan görmek sayılacağına ve sevileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz gömlek adam görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada beyaz gömlekli bir erkek görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni beyaz gömlek almak her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, amacına ulaşacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments