Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli gömlek giymek

Rüyada çiçekli gömlek giymek

Rüyada çiçekli gömlek giymek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, işlerinin çok iyi olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine işaret eder.

Rüyada çiçekli gömlek giymek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemeyi geliştirmek için yapacağınız planlar araştırma yapmayı gerektiriyor.

Rüyada çiçekli gömlek giymek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada nar çiçeği gömlek görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçekli gömlek görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, kötü haberler alacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateşten gömlek giymek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek bol rızık sahibi olunacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift gömlek giymek başını borçlardan kaldıramayacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments