Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon ve gömlek görmek

Rüyada pantolon ve gömlek görmek

Rüyada pantolon ve gömlek görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, işinde ustalaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada pantolon ve gömlek gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolon gömlek görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, işlere nazar değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömlek pantolon görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya inanılır.

Rüyada pantolon gömlek almak kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pantolon ve gömlek görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmız pantolon giymek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kişinin şansının artacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments