Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek görmek

Rüyada gömlek görmek

Rüyada gömlek görmek Tövbe Edeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada gömlek gördüyseniz:

  • Belli haberlere veya bilgi akışına bağlı olarak bazı hareketlerinizi şekillendiriyor ya da bazı şeylerin önünü kapatıyor olabilirsiniz.

Rüyada ölüyü beyaz gömlekle görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz erkek gömleği görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada gömlek yıkadığını görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek kaybetmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye gömlek almak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlekli insanlar görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ele geçen kazancın artacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada gömleğini kesmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geçiminin güçleşeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Rüyada ütülenecek gömlek görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, son model arabaya sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments