Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göle düşmek

Rüyada göle düşmek

Rüyada göle düşmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, acılarını dindireceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göle düşmek gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alabilirsiniz.

Rüyada uçurumdan göle düşmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada balıklı göle düşmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada kirli göle düşmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölün içine düşmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına yorulur.

Rüyada arabayla göle düşmek uğursuzlukların kol gezeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bulanık göle düşmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalettir.

Rüyada göle düşmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments