Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takımının gol attığını görmek

Rüyada takımının gol attığını görmek

Rüyada takımının gol attığını görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, kar sağlayacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takımının gol attığını gördüyseniz:

  • Sizi üzen ya da düşündüren birşeyler varsa o konularda feraha çıkabilirsiniz.

Rüyada takımının gol attığını görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işarettir.

Rüyada gol attığını görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada top oynamak ve gol atmak büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi konularda kayıplar olacağına alamet eder.

Rüyada futbol maçında gol atmak kazancın düşeceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gol atmak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada futbol oynamak gol atmak parasız günler geçireceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada futbolda gol atmak çok büyük insanlar arasına gireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments