Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göle girdiğini görmek

Rüyada göle girdiğini görmek

Rüyada göle girdiğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, istediği başarıya kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada göle girdiğini gördüyseniz:

  • En az sizin kadar, size verebileceği şeyleri olan bir iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada göle girdiğini görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına inanılır.

Rüyada göl kenarında oturmak hedeflerine ulaşacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölde su görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada gölde su içmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada van gölünü görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret eder.

Rüyada gölde balıklarla yüzmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada göle girip çıkmak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli göle düşmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments