Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde yüzdüğünü görmek

Rüyada gölde yüzdüğünü görmek

Rüyada gölde yüzdüğünü görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Rüyada gölde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Rüyada bulanık gölde yüzmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, rakiplerine yenileceğine işaret eder.

Rüyada buzlu gölde yüzmek işlerin ve düzenin bozulacağına, yardımının olacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada çamurlu gölde yüzmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli gölde yüzmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada birinin gölde yüzdüğünü görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gölde yüzmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, işlerinin hemen hallolacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak gölde yüzmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments