Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gölde yüzdüğünü görmek

Rüyada birinin gölde yüzdüğünü görmek

Rüyada birinin gölde yüzdüğünü görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına işarettir.

Rüyada birinin gölde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmelerine fırsat tanımayın.

Rüyada gölde yüzmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz gölde yüzmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada gölde balıklarla yüzmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine delalettir.

Rüyada van gölünde yüzmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, geniş geniş yaşayacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu gölde yüzmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gölde yüzmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, işlerin yolundan çıkacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada gece gölde yüzmek işlerinin düzeleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments