Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık gölde yüzmek

Rüyada bulanık gölde yüzmek

Rüyada bulanık gölde yüzmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, anne baba duaları alınacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Rüyada bulanık gölde yüzmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık göl görmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kimseden korkmayacağına delalet eder.

Rüyada bulanık bir göl görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada bulanık göle düşmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bulanık göle görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık gölde balık görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine işarettir.

Rüyada bulanık havuzda yüzmek hem de çok üzüleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık derede yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments