Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak gölde yüzmek

Rüyada berrak gölde yüzmek

Rüyada berrak gölde yüzmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada berrak gölde yüzmek gördüyseniz:

  • İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada berrak gölde yüzmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada berrak göl görmek dış ticarete atılacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak bir göl görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak denizde yüzdüğünü görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete işarettir.

Rüyada berrak havuzda yüzmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak denizde yüzmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, uykusuz geceler yaşayacağına işarettir.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada berrak bir suda yüzmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments