Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde sırt üstü yüzmek

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, borçların ödeneceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenmeli bir süre için başkalarına güvenerek hareket etmekten sakınmalısınız.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada denizde sırt üstü yüzmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada sırt üstü yatmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, başarılı ve kazançlı olacağına yorulur.

Rüyada sırt üstü namaz kılmak maddi sorumluluklarının artacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırt üstü uzanmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, bir üniversitede hoca olunacağına delalettir.

Rüyada sırt üstü toprağa düşmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments