Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde tekne görmek

Rüyada gölde tekne görmek

Rüyada gölde tekne görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ticarette yol katedeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada gölde tekne gördüyseniz:

  • Bazı konularda alışılmadık yöntemler uygulamanız, tuhaf veya sizden beklenmeyecek davranışlar sergilemeniz gerekebilir ya da riskli adımlar atabilirsiniz.

Rüyada gölde tekne görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, kendisini çok yıpratacağına, büyük maddi kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekneyle dolaşmak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada tekne gezisi görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada teknede uyumak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada teknede olduğunu görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına alamet eder.

Rüyada su alan tekne görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına inanılır.

Rüyada tekneyle açılmak rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada tekne yapmak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments