Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teknede uyumak

Rüyada teknede uyumak

Rüyada teknede uyumak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kafasının rahat olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işarettir.

Rüyada teknede uyumak gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada teknede uyumak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada teknenin su aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hız teknesi görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada teknede kürek çekmek atılım yapacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada teknede görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, işlerindeki karın artacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına alamet eder.

Rüyada denizde tekneyle gitmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada teknenin batması görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada teknede hamur görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments