Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekne yapmak

Rüyada tekne yapmak

Rüyada tekne yapmak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, başarısının azalacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada tekne yapmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilir, geleceğinize katkısı olacak kişilerle görüşebilirsiniz.

Rüyada tekne turu yapmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına tabir olunur.

Rüyada tekne yapmak duygularının karşılığını alamayacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına işarettir.

Rüyada tekneyle gitmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada balıkçı teknesine binmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, amaçlarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada tekneyle seyahat etmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına delalettir.

Rüyada teknede görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük tekne görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, makamının ve ününün artacağına delalettir.

Rüyada tekne kazası görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments