Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekneyle dolaşmak

Rüyada tekneyle dolaşmak

Rüyada tekneyle dolaşmak çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada tekneyle dolaşmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma belli kararlar almanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Rüyada denizde tekneyle dolaşmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekneyle dolaşmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kurtuluşu bulacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına işarettir.

Rüyada teknede gezmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada teknede çalışmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekne turu görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekneyle batmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada teknenin batmasını görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işaret etmektedir.

Rüyada balıkçı teknesi görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments